Hyr Gladsax Medborgarhus för festen!

Gladsax Medborgarhus är gjort för att ha fester av alla de slag: födelsedagar, studenten, dop och bröllop som förstås kan hållas i Gladsax kyrka, eller helt enkelt ett gille med dans.

Huset är väl utrustat och nyligen renoverat. I stora salen finns bord och stolar för 100 pers, en scen stort nog för tex ett dansband och med elcentral (16 Amp, europahandske). Köket är fräscht, praktiskt och mycket lättarbetat med bla två spisbord, stor restaurangkyl, industridiskmaskin, dubbla ugnar och specialbyggda vagnar med hjul för allt husgeråd. Praktiskt när festborden ska dukas och plockas av.
Även toaletterna har totalrenoverats.

Kontakt

Ring Malin Degler Dabrowski, 070-850 10 60 eller e-posta info@karossgarden.nu för att förhöra dig om ifall det är ledigt.

Pris

Hyra 2000 kr för helgen. (Fr.o.m. 2018: 2500 kr)
Möte efter överenskommelse.

Klicka på bilderna för att se dem stora.

Salens stora golv är 9,3 x 9,4 m med ett mindre sammanhängande rum på 4 x 4,8 m. Scenen är 4,5 x 2,3 m exkl sidoförråd. Reservbord och stolar finns i förråden bakom draperierna och elcentralen finns till vänster på scen.

     

Köket är nyrenoverat och lättarbetat med bla dubbla spisbord, ugnar i högskåp och restaurangkyl.

Industridiskmaskin och rymliga skåp gör efterarbetet lättare.

 

Specialbyggda vagnar för husgeråd, bestick etc är mycket praktiskt när mycket ska tas fram och ställas tillbaka.

I den rymliga hallen finns gott om hängare och plats att ta emot gästerna.

 

Fyra fräscha nyrenoverade toaletter.

Elcentral med 16 Amp, europahandske.

Gladsax Medborgarhus ligger uppe vid fotbollsplanen, mitt i Gladsax. Vid bygatan finns vägskylt som leder er och gästerna rätt.